Löytyisikö Sporttikortilla uusi kiva harrastus?

 

 

 

 

Sporttikortti-kampanjaan on kutsuttu mukaan kaikki Pirkanmaan, Hattulan ja Hämeenlinnan seurat.
Jokainen seura päättää itse mukaan lähdöstä tai pois jäännistä.

Sporttikalenterin harrastustarjonta muotoutuu mukana olevien seurojen, niiden lajikirjon ja tarjoamien tutustumiskertojen mukaiseksi.

Jos omaa lasta kiinnostava laji ei löyty kalenterista, kannattaa olla yhteydessä suoraa seuraan ja kysyä mahdollisuudesta päästä tutustumaan lajiin.Haluaisitko aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta et oikein tiedä mikä olisi kivaa? Sporttikortilla pääset kokeilemaan eri lajeja, joista voit löytää sen oman juttusi ja kaupan päälle kivoja kavereita! 
 


 
Ohjeita Sporttikortin käyttöön:
 

  • Opettajat jakavat Sporttikortit kampanjassa mukana olevien koulujen eka- ja tokaluokkalaisille ensimmäisinä koulupäivinä.

  • Sporttikorttilaiset saavat kokeilla kaikkia Sporttikalenterista löytyviä harrastuksia kotikunnastaan riippumatta.

  • Kun löydät sopivan lajin, tarkista Sporttikalenterista vielä ohjeet tarvittavista varusteista tai mahdollisesta ennakkoilmoittautumisesta. Muista ottaa Sporttikortti mukaan!

  • Sporttikorttilaiset voivat joko kokeilla kolmea eri urheilulajia tai käyttää kaikki kolme kertaa samaan lajiin tutustumiseen.
    Hyvin suosituissa lajeissa (esim. ratsastus) voi seura laittaa etusijalle ensimmäistä kertaa kokeilemaan tulevat lapset.

  • Jos mieleistä lajia ei löydy omasta kunnasta, katso voiko siihen tutustua jossain muussa kunnassa. Sporttikalenteria kannattaa käydä katsomassa myöhemminkin, sillä siihen tulee lisäyksiä vielä kampanjan alkamisen jälkeen.