Sporttikortilla näkyvyyttä seuralle ja uusia harrastajia!

Ajankohtaista seuroille
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mikä on Sporttikortti?
 

 

Kouluvierailut

 

Sporttikortti-kampanja on myös hyvä väylä vauhdittaa seuran ja koulujen välistä yhteistyötä.

  • Halukkaat seurat ilmoittavat kiinnostuksestaan tarjota kouluille lajitutustumisia.
  • Näiden seurojen yhteystiedot kootaan kampanjan verkkosivuille.
  • Lajitutustumisista kiinnostuneet koulut ovat suoraan yhteydessä seuroihin ja "tilaavat" seuran esittelemään lajia sovittuna ajankohtana.
  • Seurojen yhteystiedot ovat kampanjan jälkeenkin koulujen hyödynnettävissä. Koulu ja seura sopivat keskenään tarkemmista yksityiskohdista.

 Sporttikortti-kampanja tulee taas ensi syksynä! Varmista, että juuri Sinun seurasi on mukana, kun eka- ja tokaluokkalaiset (syntyneet v. 2009-10) tekevät harrastusvalintojaan!
 Kampanjaan osallistuminen on seuralle helppoa:
 

  • Seurat ilmoittautuvat mukaan kampanjaan 4.6.2017 mennessä.

  • Seura ilmoittaa tarjoamansa ilmaiset harjoituskerrat Sporttikalenteriin 1.6.−10.8.2017 välisenä aikana (tarvittaessa tietoja voi päivittää tämänkin jälkeen).
    Kalenteri avataan yleisölle 10.8.2017.

  • Seura toteuttaa Sporttikalenteriin ilmoitetut harjoituskerrat 15.8.−31.10.2017 välisenä aikana.

 

Seurojen ilmoittama tarjonta kootaan Sporttikalenteriin, josta lapset valitsevat harrastukset, joihin Sporttikortilla tutustuvat. Seura voi ilmoittaa mukaan niin monta lajia ja harjoituskertaa kuin haluaa.

Harjoituskerrat voivat olla seuran normaalia eka- ja tokaluokkalaisille (syntyneet v. 2009-10) sopivaa toimintaa tai erityisesti kampanjaa varten järjestettyjä tutustumiskertoja. Tutustuminen tapahtuu kouluajan ulkopuolella.

Seura tarjoaa kampanjaan ilmoittamansa harjoituskerrat ilmaiseksi ja jokainen sporttikorttilainen on oikeutettu kolmeen ilmaiseen tutustumiseen oman kiinnostuksensa mukaan.

Mukana olevat koulut huolehtivat Sporttikorttien jakamisesta eka- ja tokaluokkalaisille.

Eka- ja tokaluokkalaisia ei ole kampanjaa varten erikseen vakuutettu. Sporttikortin harrastuksissa käyminen on normaalia lajiin tutustumista.