Sporttikalenteri

 

 Haluaisitko aloittaa liikuntaharrastuksen, mutta et oikein tiedä mikä olisi kivaa? Sporttikortilla pääset kokeilemaan eri lajeja, joista voit löytää sen oman juttusi ja kaupan päälle kivoja kavereita! 
 


 

Seurojen harrastustarjonta löytyy SPORTTIKALENTERISTA.

 

Ohjeita Sporttikalenterin käyttöön:

  • Sporttikalenterista voit selailla harrastustarjontaa kunnan, lajin ja/tai päivämäärän mukaan.

  • Sporttikorttilaiset saavat kokeilla kaikkia Sporttikalenterista löytyviä harrastuksia kotikunnastaan riippumatta.

  • Kun löydät sopivan lajin, tarkista vielä ohjeet tarvittavista varusteista tai mahdollisesta ennakkoilmoittautumisesta. Muista ottaa Sporttikortti mukaan harjoitukseen!

  • Sporttikorttilaiset voivat joko kokeilla kolmea eri urheilulajia tai käyttää kaikki kolme kertaa samaan lajiin tutustumiseen.

  • Jos mieleistä lajia ei löydy omasta kunnasta, katso voiko siihen tutustua jossain muussa  kunnassa.

  • Sporttikalenteria kannattaa KÄYDÄ KATSOMASSA MYÖHEMMINKIN, sillä siihen tulee lisää harrastuksia vielä elo-syyskuun aikana. Erityisesti syyskuun puoleen väliin asti kalenteri päivitty runsaasti.

  • Huomioithan, että kaikkia harrastuksia ei ole tarjolla koko kampanjan ajan (15.8.–31.10.2017). Kannattaa siis käydä katsomassa tarjolla olevia harrastuksia jo heti kampanjan aluksi!

Sporttikortti-kampanjaan on kutsuttu mukaan kaikki Pirkanmaan, Hattulan ja Hämeenlinnan seurat.
Jokainen seura päättää itse mukaan lähdöstä tai pois jäännistä.

Näin ollen Sporttikalenterin harrastustarjonta muotoutuu mukana olevien seurojen, niiden lajikirjon ja tarjoamien tutustumiskertojen mukaiseksi.

Jos omaa lasta kiinnostava laji ei löyty kalenterista, kannattaa olla yhteydessä suoraa seuraan ja kysyä mahdollisuudesta päästä tutustumaan lajiin.